Clothing Accessories

Growl en Grandeur Streetwear Brand – T -shirts je vrienden zullen vragen naar

Growl & Grandeur is een streetwear -merk dat zowel voor de rebellen als de zondaars is gemaakt. Voor zowel de dromers als de moed. Het is een goed gevestigd streetwear -merk voor diegenen die de opsluiting niet vereisen van ‘dwaze uren werken achter een beige melamine -bureau die probeert te spannen in een fit en die miezerige promotie krijgt in de hoop dat je een enorme bent Voldoende korst om u in dat zachte pensioenhuis te krijgen wanneer de tijd komt ”. Dat was nogal extreem hoe waar ook. We hopen allemaal niet in de ratrace te eindigen, maar weinigen behandelen de taken van volwassenheid.
Colin Hood is een van de gelukkigen die in marketing heeft gewerkt en het innovatieve instinct heeft ontketend voor een veel meer persoonlijke baan die deze streetwear -lijn is geworden.
Het is spijtig om een ​​onafhankelijk merk te ontdekken dat van hoge kwaliteit staat, heeft een uitzonderlijke grafische afbeeldingen om te laten zien en leent Itsels op exact hetzelfde moment voor een kostbare humor. Misschien ben ik het alleen, na met veel e-mails te gaan, maar er moet minder flamboyante zelfbelang van merkeigenaren zijn, evenals nog veel meer oprechte rechtvaardiging voor het bestaan ​​van gedrukte kledingstukken. Een beetje veel meer zelf ironie doet nooit zo goed pijn en grommen en grandeur kunnen verifiëren dat het echt constructief is. Een beetje veel meer waarheidsgetrouwe, zal door het publiek veel meer worden gewaardeerd. Ik stel voor dat je hier een uitcheckte hebt over de lijn.
“Dus laten we je bewapenen tegen het alledaagse en je naar de hedendaagse wereld sturen, gereedschap en voorbereid om de dagelijkse maling af te handelen.”
Growl evenals Grandeur Streetwear Brand – Aantrekkelijk lookbook, ga voorzichtig door:

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *