Clothing Accessories

10 suggesties over hoe precies een moordenaar T -shirts -ontwerper

10 suggesties te zijn, wat er precies een succesvolle tee shirts -ontwerper kon worden
Dus je wilt je t-shirtstijl aanbieden, maar tot nu toe geen succes gehad? Heb je geloofd dat er misschien een probleem is met de stijl of het concept? Als u op zoek bent naar enkele antwoorden, hebben we enkele suggesties over hoe u precies kunt verbeteren als een T -shirtsontwerper.
Laten we eens kijken naar 10 algemene suggesties die u moet overwegen.
1. De Conceptyou kan zeggen dat het geen groot probleem is, maar het idee is de deal. Tegenwoordig moet je iets zeggen met je kunstwerken. Mensen houden van vrijheid, dus ze willen zichzelf zoveel mogelijk onthullen. Een stijl zonder bericht is niets. Een stijl die het publiek niet intrigeert, is niets.
Toch ben je een ontwerper, evenals je wilt maken. Stel je T -shirts voor als een kunstwerk. Als een tip, bekijk de sociale media, het is een fantastische bron voor inspiratie.

2. Het idee op een T-shirtanother enorm essentiële ding is om je idee op een T-shirt voor te stellen. Je gelooft misschien dat het stom is, maar je zult verrast zijn. Vaak is er een enorm verschil tussen de stijl op een computer en op een T-shirt. Het web helpt je met veel tee shirts-foto’s die de stijl op een T-shirt simuleren.
3. Stijl gewoon één ding: houd het gemakkelijk! Ook putten talloze details de kijker uit.

4. De marktchoot de markt die u uw product wilt aanbieden. Is het mannelijk, vrouwelijk, unisex, jong, oud? Wanneer en waar kan iemand de T -shirts dragen met uw ontwerp? U moet kiezen omdat mensen door deze categorieën bladeren door T -shirts.

5. Dieptedhere, we hebben het over abstracte ontwerpen, die vaak veel meer vermelden dan het oog lijkt. Als u zo’n ontwerp wilt doen, moet u in mijn gezichtspunt nadenken over het norren tot ongeveer 3 kleuren. Hoe veel meer kleuren die u gebruikt, hoe veel meer u de “diepte” verliest, die de kijker afleidt.

6. Kleuren Dit is een onderwerp dat ik niet kan domineren, omdat ik begrijp dat kleuren het bloed van kunst zijn. Maar toch, tegenwoordig wilt u misschien platte kleuren gebruiken en om geen regenboogontwerp te maken, tenzij u echt een regenboog doet. Gebruikt, evenals als een extra tip, kleuren en schaduwen (zeer belangrijk) die de stijl er echt uit laten zien. gemakkelijk of echt.
7. Het grappige deel is opnieuw jouw keuze, maar vaak bladeren mensen naar grappige T -shirts omdat, zoals ik al zei, mensen zichzelf willen openbaren en vaak gebruiken ze een tee shirts om uiteindelijk deel uit te maken van het sociale wereld. Sarcasme, ironische echter grappige stijlen zijn de winnaars.

8. Bereid de designcontrole van de beeldmaten, de stijl – vector of niet, want als u het ontwerp wilt afdrukken, moet u dat schoon zijn, niet pixelateerd. De stijl van hoge kwaliteit verdwijnt als het afdrukken het vernietigt.
9. Blader door een geweldige printera geweldige printer heeft het laatste woord over uw ontwerp. Het is buitengewoon essentieel hoe redelijk de kleuren zijn, evenals met name de hoge kwaliteit van de print. Uiteindelijk kunnen mensen zich de ongelooflijke stijl niet herinneren als de T -shirts in slechte kwaliteit worden afgedrukt.
10. Social MediaOne van de grootste wapens aller tijden is hier om je te helpen je de tijd niet uit het oog te laten verliezen. Social Network brengt u succes en veel klanten, maar niet zonder geweldige ontwerpen. Ook als u een freelance T -shirtsontwerper bent en de T -shirts wilt aanbieden met uw ontwerpen, kunt u dit doen door lid te worden van de internetbuurten zoals Threadless of DesignByHumans.
Hebben we elk type van de nuttige tips gemist? Laten we in de reacties begrijpen wat het beste voor u werkte.
Veel geluk!

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *