Clothing Accessories

Top 10 volledig gratis lettertypesites

die ik in een eerder blogbericht heb genoemd dat typografie als een kunst zelf wordt beschouwd, en dat is niet ver van de waarheid, rekening houdend met de betekenis die het heeft in ieders dagelijkse leven, zelfs als We realiseren ons het of niet. Omdat … lettertypen allemaal voorbij zijn, gaan we … en vele keren wat we lezen, kunnen de invloed niet alleen door de boodschap uitoefenen, maar ook met behulp van het gebruikte lettertype. Esthetiek is zeer essentieel wanneer iemand een product wil promoten. Naast zijn boodschap worden de visuele effecten “behandeld” door het lettertype. Ik denk dat iedereen die bekend is met typografie een klein beetje (het is niet noodzakelijkerwijs om daar artistieke vaardigheden voor te hebben;)) een beroep op een bepaald lettertype. Neem bijvoorbeeld de discussies over MSN of Yahoo Messenger. Ik ken veel mensen die graag schrijven met een ander lettertype dan de standaard, en ook een andere kleur. Op de een of andere manier definiëren we onszelf door elke mogelijke methode. En als het om communicatie gaat, is typografie een geweldige manier om je stijl te definiëren. Talloze klanten van onze vectorpakketten of T-shirtontwerpen, waren ook geïnteresseerd in het lettertype dat we gebruiken en vroegen ons of we het konden wijzigen en waar ze volledig gratis lettertypen kunnen downloaden. Er zijn veel sites die gratis lettertypen bieden, maar we hebben geprobeerd een selectie te maken, rekening houdend met degenen die echt opvallen en een grote variëteit bieden om uit te kiezen.
1. Dafont is trouwens een schat en onze favoriet. En waarschijnlijk de grootste bron voor verschillende lettertypen, met verschillende categorieën, om de zoekopdracht gemakkelijker te maken, vooral als u op zoek bent naar een bepaald lettertype: Fancy, Foreign Look, Techno, Gothic, Basic, Bitmap Holiday, Script, Dingbats, elk van hen ook verdeeld in een andere categorieën, al deze voor een vereenvoudigde zoekopdracht, om aan uw wensen te voldoen. Tijdens het openen van een categorie worden de lettertypen op een zeer groot type grootte verstrekt die het lettertype gemakkelijk te lezen maken.
Dafont lijkt veel sneller bij te werken dan andere sites en biedt opmerkingen voor elk van hun lettertypen, en ook de mogelijkheid om gratis lid te worden van hun lettertype -ontwerpers, als je een eigen lettertype hebt.
De site is ideaal als u een lettertype nodig hebt voor een ontwerp, voor een logo of gewoon voor de lol. U kunt ook een kijkje nemen in het top 100 -gedeelte, voor de meest populaire lettertypen. De lettertypen kunnen worden bekeken door een testwoord of zin te typen. Als je deze site nog niet kent, kijk dan een kijkje, download de lettertypen die je leuk vindt, omdat je zeker veel meer zult vinden dan je verwacht.
Gratis lettertype Site2. Beginnend met de top gedownloade lettertypen op de startpagina, ziet de site er geweldig uit en gemakkelijk te hanteren. Lettertypen zijn gemakkelijk te doorzoeken op naam, kunstenaar, dingbats, best beoordeelde, alfabetisch of nieuwste. De site heeft meer dan 9.800 lettertypen die volledig gratis te downloaden zijn en verzamelt ongeveer 139 lettertype -ontwerpers. Veruit een geweldige bron voor een ontwerper op zoek naar het ideale lettertype.
Gratis lettertype Site3. Met veel meer dan 6000 lettertypen, langs 539 pagina’s, is de site ook heel gemakkelijk om door te zoeken, met veel categorieën, variërend van alfabetisch tot groepen zoals futuristisch, handgeschreven, funky, verfijnd, wrok, modern, eng of vele anderen. De site is een geweldige bron voor ontwerpers, en als je niet op zoek bent naar iets in het bijzonder, ga dan meteen naar de top 100 lettertypen om er het beste van te zien. De site biedt zowel volledig gratis als commerciële lettertypen (tegen betaling).
4. Bij 1001Freefonts vindt u een database van duizenden gecategoriseerde True Type -lettertypen met aanpasbare previews. De site ziet eruit als Dafont en biedt een brede selectie freeware en shareware -lettertypen. De lettertypen van hier zijn veel meer dan 1001, en de site is erg populair, bekijk gewoon de naam van de expliciete site. :))
Gratis lettertype Site5. De lettertype pool is een site die zich toelegt op het aanbieden van een brede selectie van duizenden volledig gratis lettertypen die zijn georganiseerd per categorie (bijv. Decoratief en display, handschrift, serif en niet-serif, enz.). De site verzamelt meer dan 10.000 lettertypen om uit te kiezen.
Gratis lettertype Site6. Deze eenvoudig te gebruiken site is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar bepaalde lettertypen die geen tijd te verspillen zijn om rond te kijken naar een volledig gratis lettertype. Het biedt een top van veel populaire 500 lettertypen uit enkele van de belangrijkste volledig gratis letter -archieven van het web. Het bevat 5 pagina’s, met 100 lettertypen per pagina, en het display is geweldig, omdat je zo talrijk kunt zien zonder pagina’s en pagina’s te openen.
Gratis lettertype Site7. De site is een beetje uitdagend om door te zoeken, het hele menu wordt weergegeven via een eenvoudige knop, maar als u de secties “lettertypen” bereikt, zult u vinden waar u in geïnteresseerd bent. Duizenden lettertypen zijn alfabetisch gecategoriseerd, maar Ook door de criteria gratis/ commercieel, film/ bandlettertypen, thema, etc.
Gratis lettertype Site8. Deze roze site biedt honderden lettertypen die helemaal gratis te downloaden zijn. Een geweldige bron voor professionele lettertypen voor uw ontwerpen of voor enig gebruik. De site lijkt voortdurend bij te werken en te verbeteren en belooft 15 nieuwe lettertypen om de twee weken. Dat is iets! Maar het is jammer dat je je Tex niet kunt typenT, om te zien hoe het eruit ziet met het lettertype dat je leuk vindt. Ik moet ook zeggen dat de naam van de site grappig is omdat deze gemakkelijk kan worden aangezien voor “wie scheet” :)). Ik moest het twee keer lezen: d.
Gratis lettertype Site9. De sitecollectie bevat meer dan 13.000 volledig gratis lettertypen en meer dan 91.000 commerciële lettertypen. De lettertypen worden verzameld in categorieën en er zijn er veel. Hoewel de letters van elk lettertype er erg klein uitzien, is er een zeer interessante zoomoptie. Ik vond het erg leuk. Het heeft ook een top 50 lettertypen, als je nieuwsgierig bent naar de meest populaire.
Gratis lettertype Site10. Als je tot nu toe op zijn minst sommige van deze links probeert, moet je deze site ook zien, omdat het meer dan 12.285 volledig gratis lettertypen biedt, en als je het lettertype niet hebt gevonden dat je tot nu toe wilde, kun je het niet missen hier.
Nou … ik hoop oprecht dat dit nuttig is voor ontwerpers die op zoek zijn naar een innovatief lettertype om hun ontwerpen te voltooien, en niet alleen. Veel succes met het vinden van degene die je leuk vindt!

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *