Uncategorized

Wekelijkse nieuwsupdate

Vind je deze berichten leuk? Vul bij ons op Twitter of Facebook – dit is de bewerkte versie van wat we lezen! (We tweeten ook als we horen over een geweldige verkoop met onze Twitter -feed van Corporettedeals.) U kunt ook bij ons voldoen op Pinterest en Instagram, of door onze RSS -feed.
Fortune rapporten over sommige bedrijven die hun online online aanbiedingen brengen aan fysieke winkels of pop-up winkels.
Gekleefd kijkt naar de verrassend fascinerende geschiedenis van rode lippenstift.
Snel bedrijfsrapporten over de vooringenomenheid van gender in de taakadvertenties van Google die zijn gevonden door onderzoekers van Carnegie Mellon.
De Wall Street Journal kijkt naar de redenen achter uitstel.
De New York Times geeft suggesties voor het aankleden voor werk als u een staand bureau gebruikt.
De Washington Post deelt een paar e-mails die naar Hillary Clinton van Anne-Marie Slaughter worden gestuurd toen ze directeur van beleidsplanning was op de specificerende afdeling, over het werk-leven.
Inc. evaluaties enkele suggesties voor millennials en generatie Xers om goed samen te werken op kantoor.
Fortune vertelt over de voordelen van het wegkomen van uw bureau voor de lunch.

Onlangs op corporettemoms …
We spraken over het regelen van de activiteiten van kinderen als werkende moeder.
Kat deelde wat kleding voor werkende moeders, waaronder enkele zwangerschapsfundamentals, evenals wasbare kantoorkleding.

Hebben we iets gemist? Voeg ze hier toe of stuur ze naar news@corporette.com. Zeg je bedankt! Ook: ben je een moeder of aanstaande moeder? Mis de nieuwsupdate van deze week niet bij corporettemoms.

Uncategorized

Wekelijkse nieuwsupdate

De snit bevatte het beste, veel op de thema kijkt naar het Met Gala van deze week. (En heb je gehoord over de controverse van de Marilyn Monroe -kleding?)
De strateeg legde uit hoe ze kunnen werken aan het gebruik van sterke retinoïden.
BBC Worklife heeft gekeken hoe de kosten van het werken aan het werk stijgen.
CNBC meldde dat bedrijven als JPMorgan Chase, Microsoft, SAP, Hilton en EY programma’s zijn gestart, specifiek voor het interviewen, inhuren en onboarding neurodiumse werknemers.
Mevrouw Magazine deelde dat Plan C een advertentiecampagne heeft gelanceerd in NYC -metro’s – 250 posters in het Engels en Spaans die beschrijven hoe abortuspillen en toegang tot gratis juridische aanbevelingen om ze te gebruiken te vinden.
Wired legde uit hoe u uw persoonlijke informatie uit de zoekresultaten van Google kunt verwijderen.
In een goede huishouden sprak een vrouw die een enkele mama werd door keuze met anderen die dezelfde beslissing namen en de uitdagingen benadrukte waarmee ze worden geconfronteerd.
De New York Times publiceerde een op-ed door de Pulitzer Prize-winnende voormalige voormalige Supreme Court-verslaggever Linda Greenhouse die kijkt naar de juridische meningen die ten grondslag liggen aan abortus zoals we die kenden.
De New York Times onderzocht ook het nieuwe boek van Rax King, Tacky: Love Letters to the Slechtste Cultuur die we te bieden hebben, die ‘de late aughts’ maken lijken het meest levendige, concrete en extatische moment om in de adolescentie te barsten, rekening houdend met de adolescentie dat daarover wordt beschouwd als een adolescentie. Time Out of Mind. ”
Je lach van de week komt van de belladonna, met “ik, Samuel Alito, ben walgelijk van deze schending van mijn ideaal tot privacy.”

Onlangs op corporettemoms …
We hebben gekeken naar het concept van “conceptie, planning en uitvoering” van het boek Fair Play: een game-veranderende optie voor wanneer je te veel te doen hebt (en veel meer leven om te leven).
We keken terug op eerdere corporettemoms -berichten, waaronder de beste sippy cups en de beste zwangerschapsjurken voor werk.
We hebben wat kleding gebruikt voor werkende moeders, waaronder enkele basisprincipes van zwangerschap en wasbare werkkleding.

Hebben we iets gemist? Voeg ze hier toe of stuur ze naar news@corporette.com. bedankt! Ook: ben je een mama of aanstaande moeder? Mis de nieuwsupdate van deze week niet bij corporettemoms.
Sociaal voelen? U kunt ons bekijken op Facebook of Instagram, of via Bloglovin, Pinterest of Twitter!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *