Uncategorized

Seizoenloze bloemenhuls

< >

Afgezien van het delen van deze outfit met u vandaag, ben ik heel blij om te melden dat de Trove -app een aantal spannende nieuwe functies heeft! We zijn hard aan het werk geweest om de manieren uit te breiden waarop u nieuwe inhoud in de app kunt ontdekken en naar uw favoriete stukken kunt zoeken. Wanneer u nu de app invoert, vindt u een nieuwe stijlquiz die u zal helpen bloggers te vinden om die overeen te komen met uw persoonlijke stijl. Als u bovendien op het zoekpictogram op het startscherm van de app klikt, vindt u veel nieuwe goodies, waaronder aanbevolen bloggers, bloggers op locatie, bloggers voor stijl, uitgelichte outfits en trendcategorieën. Een van de beste dingen die we gewoon uitrollen, is de mogelijkheid om naar een bepaald product in de zoekbalk te zoeken. Op zoek naar een kleine zwarte jurk of naaktpompen? Schakel gewoon naar “Outfits” en typ het item waarnaar u zoekt in de zoekbalk om tonnen shoppable outfits te krijgen met het exacte item waarnaar u zoekt. We verfijnen deze functie nog steeds, dus als je feedback hebt, zijn we allemaal oren!

Als u de app niet hebt gedownload, klikt u hier of zoek u naar “Trove Style” in de Apple App Store! En als je hier nieuw bent of als je mijn bericht hebt gemist helemaal over de Trove -app, lees dan hier. Opgewonden om te horen wat jullie mannen denken !!

En nu terug naar onze reguliere programmering …

Mijn vrienden, Groundhog Day, hebben misschien zes nog veel meer weken tot veer aangegeven, maar dat betekent niet dat je je niet zo kunt (soort van) beginnen te kleden. Deze bloemenhulsjurk heeft een van die perfecte, seizoenloze prints die er in februari net zo goed uitzien als in juli. Zoals vele van je weten, is het gelagen van een coltrui of een collared t-shirt met lange mouwen onder mouwloze en korte mouwjurken mijn favoriete manier om hun levensduur te verlengen, en voorkomt mijn favoriete zomermantels om het hele winterseizoen lang te verzamelen.

Bloemenschede -jurk: c/o boden | Gelaagd wit shirt: Brooks Brothers | Rode jas: Marc Jacobs (oud, vergelijkbaar hier en hier) | Navy Pumps: Ann Taylor | Zonnebril: Prada (vergelijkbaar hier) | Tas: Phillip Lim (vergelijkbaar hier)

<< >

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *