Uncategorized

Bread & Butter Design Exhibition – Berlin 2011

Het heeft onze hoorzitting getroffen dat er binnenkort een cruciale gebeurtenis in Berlijn zal zijn, en je weet hoe we dergelijke evenementen leuk vinden, omdat het in onze aard is. Het grondbeleid is dus dat we controleren over elk klein ding over dit veld. Over de tentoonstelling Bread and Butter Design, wat we kunnen zeggen, het is op tijd georganiseerd door verschillende cruciale steden ter wereld, waaronder we NY, Barcelona. Deze keer zullen we het hebben over de Berlijnse editie.
Het beste van het feest is dat het veel cruciale merken organiseert, en ik geef cruciale merken aan! Wie? kijk hier! En dit zijn er maar een paar!
Merken (1) merken (2) Design Exhibitions De B&B Design Exhibition vindt plaats op woensdag, 6 juli – vrijdag 8 juli 2011.
Als u veel meer wilt weten over het inchecken en hotels, bezoekt u deze link, omdat deze alle informatie levert die u nodig hebt om uw reis comfortabel en leuk te maken. Het beste hiervan is dat men een paar dingen of twee kan leren over de beste merken in de branche, en dit is naar onze mening geen klein ding.
Als u een ontwerper bent die wil exposeren, moet u weten dat u in Koop om dit te doen in eerste instantie wat informatie moet sturen naar de mensen achter de scene, deze info is:
Afbeeldingen van de collectie
Bedrijfsprofiel
Merkprofiel
Merkbeheer, positionering (prijsklasse, P.O.S., marketingactiviteiten enz.)
Druk op Kit, druk op knipsels

De bezoekers moeten zich ook online registreren voordat ze betrekking hebben op de ontwerptentoonstelling.

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *