Uncategorized

De gerenommeerde mode -sieraden stukken die je permanent draagt ​​

Stud -oorbellen: c/o David Yurman | Onyx Solari Bracelet: c/o David Yurman | Pave Diamond armband: c/o David Yurman | Gray Pearl Solari Bracelet: c/o David Yurman | Onyx & hematine kralen armband: c/o David Yurman | Op maat gemaakte rode blazer: Sara Battaglia (betaalbare opties hier en hier) | Wide Leg geplooide broek: Sara Battaglia (betaalbare opties hier en hier) | Leer Teken tegen tas: Valentino | Klassieke loafers: Gucci

<< >

Na twee weken van het uitchecken van de nieuwste en grootste patronen van dit seizoen met de Memo -serie van de herfstpatroon, geloofde ik dat het vandaag de ideale dag zou zijn om een ​​toast (klinken, te klinken) te verhogen naar de tijdloze, traditionele stukken die seizoen daarna kunnen worden gedragen seizoen, jaar na jaar. David Yurman, sta alsjeblieft op.

David Yurman is altijd een extreem speciaal merk voor mij geweest. Ik houd er rekening mee. mijn. verstand. Toen ik mijn allereerste kabeltelevisie -armband kreeg als verjaardagscadeau van mijn grootouders. Zeker een van die momenten die je nooit vergeet. Een van de meest gerenommeerde mode sieraden aller tijden, er zijn niet voldoende woorden (of voldoende aanvoelen) om precies te communiceren hoe diep mijn soortgelijke voor David Yurman gaat.

Tijdloze, stijlvolle mode -sieraden is de essentiële voltooiende aanraking van een gepolijst ensemble, evenals niets dat een traditionele pasvorm opkomt, zoals een traditioneel bling. Altijd een spel voor een ARM-feest, ik vermeld nooit nee om te stapelen, mix-and-match armbanden die al lang mijn go-to zijn bij het voltooien van een kijkje. Ik heb onlangs de nieuwe Solari -collectie van David Yurman ontdekt, en laten we zeggen dat Kerstmis begin dit jaar zal moeten vinden. Wanneer het deze stunden betreft, is wachten op de kerstman echt leven #SelfControl -doelen.

Richt op het kwijl dat deze combinatie is van Solari -armbanden. Vandaag heb ik de Onyx Solari -armband gestapeld met de Tahitian Gray Pearl Solari -armband, en ik kan eerlijk gezegd geen favoriet selecteren. De band van de armband blijft trouw aan de traditionele David Yurman -stijl en is een kleine versie van de klassieke kabel, maar het geluid van pave -diamanten die elke parel -uiteinde omcirkelen, voegt alleen de beste aanraking van schoonheid en interesse toe. Deze armbanden zijn ideaal om te dragen naar het kantoor gestyled met een op maat gemaakt pak, of gestyled met weekendfundamentals om een ​​vleugje polish toe te voegen.

Vandaag draag ik ook de prachtige pave diamanten armband (die echt adembenemend is!) Evenals deze onyx en hematine kralen armband, wat de perfecte hoeveelheid plezier toevoegt. De diepe onyx en hematine zijn de ideale aanvulling op de status van top tot teen rood die ik vandaag gebruik, maar zou er net zo mooi uitzien met jeans.

Laten we het laatste echter zeker niet in het minst hebben, laten we het hebben over mijn pave -studs die zeker een stijlvol statement maken, maar voldoende gebagateld zijn om met alles te dragen. Deze schoonheden, met handset plave-diamanten omgeven door de traditionele David Yurman-kabel, voegen precies de beste hoeveelheid sprankeling toe.

Of deze stukken David Yurman-stukken gemengd en matched zijn of solo worden gebruikt, er is geen bezorgdheid dat ik ze nog vele jaren zal gebruiken.

Stud -oorbellen: c/o David Yurman | Onyx Solari Bracelet: c/o David Yurman | Pave Diamond armband: c/o David Yurman | Gray Pearl Solari Bracelet: c/o David Yurman | Onyx & hematine kralen armband: c/o David Yurman | Op maat gemaakte rode blazer: Sara Battaglia (betaalbare alternatieven hier en hier) | Wide Leg geplooide broek: Sara Battaglia (betaalbare alternatieven hier en hier) | Leer Teken tegen tas: Valentino | Klassieke loafers: Gucci

<< >

Met dank aan David Yurman voor het samenwerken aan dit bericht!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *