Uncategorized

Herinneringen van zowel de kampioenen als de Gouden Eeuw van Body Building met Vintage Fitness Center Garments Collection

Herinnert de kampioenen en de Gouden Eeuw van Body Building met Vintage Fitness Center Garments Collection
17/03/2018, gepubliceerd door Alanic Global
Bodybuilding als sport is door de jaren heen veel geëvolueerd en is overstegen van de show van uithoudingsvermogen naar esthetiek tot het kloppen als een Marvel Comics -schurk (lees: Thanos).

Maar True Body Building Spirit werd tentoongesteld tijdens het gouden tijdperk, toen het een kunst was in plaats van een samengestelde misbruikrace die later velen in rolstoelen en doodsbedden stopte. Deze leeftijd werd gekenmerkt door het beroemde Fitness Center van Venice Beach dat effectief een trainingsketen heeft gemaakt uit de populariteit die het van deze sterren had verzameld.

Als je zowel een bodybuilding -fan als enthousiasteling bent, dan zullen de namen van Franco Columbu en Arnold Schwarzenegger zeker een paar akkoorden in je hart klinken. En om hun imago, gestalte, evenals bijdrage aan de sport te vieren, zal de jaren 70’s Fitness Center-collectie die wordt geproduceerd door gerenommeerde groothandelskledingverdelers in Las Vegas, uw go-to-optie voor trainingskleding.

Bekijk wat er in de winkel is:
1. De grafische tee spiermassa voor zware lifters
Hoewel het imiteren van de precieze proporties van het lichaam van de Oostenrijkse eik een vergezochte droom kan zijn, is dergelijke T-shirts echter een verfrissende aanpassing van het tempo. Gedrukt met traditioneel vintage geel en een gespierd lichaam met de juiste hoeveelheid gescheurde pezen, zal deze je eruit laten zien als een algehele hunk.

Het kan ook buiten worden gebruikt, als je zowel het juiste lichaam als de mentaliteit hebt om het uiterlijk als een baas te doen. Wat de situatie ook is, wanneer u deze trainings -T -shirt draagt ​​en voor de spiegel staat die die sets pompt, zul je ergens diep van binnen het voelen als de legende die je zo aanbidt.

2. White Fitness Center hoodie voor de stille beesten
Sommige mensen werken graag in vesten, anderen houden van hoodies. Voor die low key Strongmen is dit de perfecte fitnesscentrumkleding. Het is wit en bevat het vintage -logo op de borst. Je kunt snel je hoofdtelefoon aansluiten, de kap omhoog trekken en er absoluut berserk mee gaan.

De lichtgewicht en duurzame stijl is buitengewoon goed in het houden van het zweet in het management en het maximale uit elk type trainingsroutine halen. Het gekamde materiaal zal u ook de voorsprong bieden tegen de kilte in de lucht wanneer uw training is voltooid. En als je alleen aan de stijlfactor zou denken, zou deze hoodie een perfecte score maken.

Waarom zou iemand nog steeds wachten om te kiezen of het het waard is?
3. GRACE GRACE GRUID VINTAGE FITNESS CENTRUM SHORTS
Waarschijnlijk de meest iconische stijl die wordt geproduceerd door elk type groothandel in het Amerikaanse bedrijf, zijn deze shorts een kampioen voor degene die ze heeft. Gemaakt van de meest efficiënte en hoogwaardige kunstmatige stoffen, het is verkrijgbaar in een saaie grijze kleur en geprint geel, zwart en witte halters op de rechter dijbeen.

Het is zowel los en beperkt geen enkel type beweging dat een persoon kan ervaren in stoffen van lagere hoge kwaliteit. Ook maakt de binnenste voering van de shorts het gemakkelijker voor trainingen en de kleding biedt voortdurende ondersteuning. Is dat niet de moeite waard om een ​​kans te geven?

4. Vintage Fitness Center Duffle Bag voor lifters met serieuze uitrusting
Als je altijd wilt trainen als kampioenen, moet je ook bewegen en je fitnesscentrum -uitrusting ook als kampioenen meenemen. Evenals dat is precies wat een zwarte plunjezak met gele 70’s fitness center print voor u doet.

Het hosten van veel gebied om uw reserve -kleding, supplementen, handdoek, eiwitshakes, sippers, schoenen, schoenen en gewrichtssteunende items mee te nemen, dit is de algehele deal. Het kan fungeren als één stopbron voor al uw fitnesscentrumbehoeften en wanneer u dit hebt, zult u zelfs geen kluisje meer vereisen.

Gemaakt van super duurzame stof, het kan allerlei ruw gebruik weerstaan ​​en u toch exact dezelfde prestaties bieden. Als je echt zwart staal in je aderen hebt gepompt, zou je zelfs moeten streven om iets zoals deze tas te zijn.

En dit zijn slechts enkele van de producten in de collectie van de traditionele fitnesscentrumbezoeker geproduceerd door de groothandelshubs. Er is meer in hun catalogus die je geest zal raken en je terug in de tijd zal brengen, toen vintage gymmen en Venice Beach zowel één als precies hetzelfde waren; Het mekka van bodybuilding en de verblijfplaats van de Olympian!

Tags:
Gymkleding groothandel
Gymkledingfabrikant
Groothandelskledingverdelers in Las Vegas
Groothandel in de VS.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *