Clothing Accessories

Pak van de week: Witte Huis | Black Market

Voor drukke werkende vrouwen is het pak meestal de gemakkelijkste outfit om ‘s ochtends door te gooien. Over het algemeen gaat deze functie niet over interviewpakken voor vrouwen, die zo klassiek en eenvoudig moeten zijn als je krijgt – in plaats daarvan gaat deze functie over het iets andere pak dat modieus, maar toch professioneel is.
Hoedidee voor de lezers, die me in de “Comfort Stretch Line” van het Witte Huis Black Market hebben ingeblazen door middel van onze meest gekochte roundup vorige maand. Ik ben ge├»nteresseerd in het idee van een echt rekbare stof voor schede -jurken en broeken, en ik vind het leuk dat je er een pak van kunt maken met bijpassende blazers. (Hoewel, Grrr, de zwarte markt van het Witte Huis maakt het niet gemakkelijk om de bijpassende stukken te vinden.)

Ik hou zelfs van de snit van de schede-jurk-ik ben altijd dol op een niet al te diepe V-hals, grote riemen en een hoge rug. Het is ook Maker Washable (ja!) En heeft een niet -detecteerbare rits. De enige mogelijke manier om het in mijn ogen beter te maken, zou een uitgebreide maten en zakken zijn, zucht.
De jurk wordt geleverd met een bijpassende blazer en twee verschillende stukken bijpassende broek; De stukken zijn $ 79- $ 180. (Als de Blue niet jouw favoriet is, wordt de jurk ook in een basiszwart geleverd. De grotere maten zijn uitverkocht voor de Blue, maar de jurken zouden naar verluidt in maten 0-18 zijn gekomen, dus bel je lokale winkel als je ‘ Re op de jacht. De broek, voor wat het waard is, komt in een heleboel leuke kleuren in gewone, korte en hoge lengtes 0-18.)
Dit bericht bestaat uit gelieerde links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor veel meer details. Heel erg bedankt voor je steun!
Jagen op iets soortgelijks in verschillende maten? Dit lichtblauwe seersucker -pak kan worden gemaakt om te meten.
Werkkledingverkoop van notitie voor 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Sale Sale, tot 70% korting!
Neiman Marcus – Verkoop is te koop, tot 75% korting!
NET-A-PORTER-7000+ nieuwe lijnen toegevoegd, tot 80% korting!
Nordstrom – 7.000 nieuwe markdowns voor vrouwen
Lo & Sons – tot 50% korting!
Van Mercer – Storehouse Sale: tot 60% korting
LOFT: ZOMERLIJKING: tot 70% korting op de reguliere prijzen
J.Crew-$ 75 denim en nog veel meer slijtage-nu-stijlen
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 korting op alles; $ 10 korting op elke $ 50 die u uitgeeft

Andere verkoopverkoop:
Buffy-Back-to-school besparingen: tot 15% korting op hun beddengoed
Parachute-bespaar tot 40% korting op de laatste kans
Verjonging – Verkoop in de woonkamer: tot 30% korting (lezers zijn dol op hun verlichting)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *