Clothing Accessories

Frequente fouten in Photoshop

Fouten in Photoshop
Ik wil op geen enkele manier pedant lijken. Ik breng dit niet in discussie omdat ik denk dat ik beter ben en ik weet beter dan deze fouten te maken. Integendeel, ik heb deze fouten in het verleden gemaakt, sommige die ik misschien in de toekomst zou kunnen doen, maar het essentiële is dat ik ontdekte dat dit dingen zijn die je niet wilt doen als je in de ontwerp/illustratie/digitale graphics werkt Gebied – en ik wil ze delen, misschien zelfs iemand helpen om dezelfde fouten te maken die ik heb gemaakt.
Dus hier is het: dingen die u niet wilt gebeuren op uw werkgebied wanneer u Photoshop gebruikt.
1. Slecht gebruik van filters.
Het is onsmakelijk en zal uw werk zeker amateuristisch laten lijken. Denk nooit dat een filter je werk er beter uit kan laten zien, alleen omdat het er is en dat je het kunt toepassen.
Photoshop2. werken aan één laag.
Het is alleen een service als u een zeer goede, hoog opgeleide in de conventionele schilderkunstenaar bent. En zelfs dan zul je nog steeds momenten hebben waarop je ziet hoe tijdrovende reparatie een fout is, in vergelijking met het geval wanneer je veel meer lagen hebt om mee te werken. Scheid altijd verschillende aspecten van het stuk waaraan u werkt, met behulp van lagen. Je zult zien waarom!
3. op het slechtst mogelijke moment opslaan.
Praat over het werken aan één laag … laten we zeggen dat je alle lagen in een aankoop hebt samengevoegd om de resulterende afbeelding naar een ander project te verplaatsen. En u drukt op de magische combinatie Ctrl+s. Ja, je hebt net één laag en al je scheidingen verdwenen. Natuurlijk, er is het opdracht ongedaan maken, maar als je niet onmiddellijk op de hoogte bent, gaat deze fout pijn doen!
Photoshop4. kleuren buiten de lijnen.
Tenzij je opzettelijk probeert dat effect te krijgen, ziet het er slordig en lui uit. Weet je nog toen je een kind was en je al die kleurenboeken moest kleuren? Nou, er is niet veel veranderd – doe dit slecht en het lijkt erop dat je nog steeds veel meer training nodig hebt.
5. Uw werkruimte verpesten.
Natuurlijk, Photoshop heeft een heleboel opties en manieren om uw werkgebied aan te passen in het menu View. U kunt ook tabbladen slepen en laten vallen rond uw scherm. Maar het ding om altijd te onthouden is om aandacht te schenken aan wat je doet. Als u uiteindelijk sommige tools verbergt die u vaak gebruikt en u weet niet precies de naam van dat tabblad, kunt u alleen uw werkruimte resetten. En niets verpest je workflow dan proberen dingen te laten lijken zoals vroeger.
PhotoshopStay afgestemd voor het volgende deel van dit artikel, met veel meer van deze goodies … je hebt de kans om veel meer van mijn funky fouten te zien en te lezen over andere dingen die je kunnen laten lijken op een noob. Dus, haal de feed als je dat nog niet hebt gedaan!

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *