Clothing Accessories

Hoe voeg je zowel kleur als leven toe aan sublimatiekleding?

Precies hoe u kleur en leven aan sublimatiekleding toevoegen?
11/05/2015, gepubliceerd door Alanic Global
Het dragen van exact hetzelfde oude type kleding met repetitieve stijlen en patronen worden zeker saai. Dus om een ​​pauze te geven van exact hetzelfde typische type kleding, proberen de ontwerpers en komen ze met nieuwe stijlen die voornamelijk ingenieuze prints zijn. Deze afdrukken zijn conventioneel schermafdrukken op de T -shirts, wat impliceert dat het patroon vastzit op het shirt. Deze techniek heeft echter een aantal nadelen, zoals het schermafdruk met de tijd dat het T-shirt er extreem armoedig uitziet. Om deze reden kwamen de producenten met een veel geavanceerdere methode die als sublimatie werd begrepen. Hier wordt de kleurstof omgezet in gasvormige type dat vervolgens wordt opgenomen door het materiaal in het type voorkeursontwerp. Dit maakt de t-shirtkleur snel en de print draagt ​​niet weg omdat het een deel van het materiaal zelf wordt. Deze nieuwere techniek heeft een methode gegeven aan nieuwere patronen en prints die zo mooi kunnen worden gedupliceerd over een stuk shirts. Enkele van de opmerkelijke, die sublimeerde kledingstukken zo prominent hebben gemaakt, zijn als volgt.
Tekenfilms en geanimeerde figuren
Dus, wat is uw favoriete cartoon? Popeye of Tom evenals Jerry? Je kunt krijgen dat je op het shirt wilt bedrukken. Zowel de kleuren als de stijl komen zo mooi uit dat het echt zal lijken alsof Tom achter Jerry of Popeye aanloopt zijn spinazie. De animatietekens zien er oprecht uit dankzij de precisie waarmee de procedure is voltooid.

Schilderachtige charme van de natuur
Je kunt de natuur snel repliceren, evenals de prachtige charme met behulp van sublimatiekleding. Dus de onbeperkte hemel en het onbeperkte water zien er nog veel meer fascinerend uit met het gebruik van sublimatie. Fijne aspecten zoals vlinders en de uitgebreide patronen in zijn vleugels kunnen prachtig worden gegeven leven met sublimatie.
Afbeeldingen van eminente persoonlijkheden
Het dragen van een Che Guera T-shirt is altijd populair geweest. Het patroon van het gebruik van t-shirts met de foto’s van eminente karakters is hier om te blijven. Met sublimatie zien deze foto’s er extreem echt en aantrekkelijk uit.

Als u een winkeleigenaar of retailer bent, dan is het de beste om sublimatiekleding op te slaan, omdat deze echt veel vraag zijn. U kunt ze rechtstreeks verkrijgen van sublimatiegrenselenproducenten, omdat ze u veel betere kosten kunnen bieden, omdat u zeker in bulk zou kopen.

Geluidsbestand:
Geluids speler

00:00
00:00
00:00

Tags:
gesublimeerde kleding
sublimatiekleding
Sublimatie -kledingfabrikanten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *