Uncategorized

Johnny Cupcake’s Power Rangers Tee Shirts

Johnny Cupcake’s Power Rangers T-shirts
Van al het merk T -shirts dat ik ken, is Johnny Cupcakes uniek in zijn soort, evenals ik ben dol op hun leuke concept.
Door te verwijzen naar de popcultuur in een tee shirts -stijl is niet zo eenvoudig als het lijkt. Veel doen het en de meerderheid levert een mash-up van beroemde personages. Maar veel van de tijd is de algemene stijl niet logisch. Mensen krijgen ze omdat ze van een tv -programma of videogame houden., Niet omdat de referenties die slim gecombineerd zijn.
Dat is niet de situatie voor Johnny Cupcakes T-shirts. De speciale stijlstijl, naast het idee van kleding als gebakken goederen, spring nooit op de haai. De prints kunnen snel verkopen, zelfs als het je niet kon schelen of veel begrijpt over de popcultuur. Je draagt ​​ze omdat ze er geweldig uitzien en zeer zorgvuldig zijn gemaakt op textiel van hoge kwaliteit.
Het nieuwste officiële partnerschap is gewijd aan de jongeren van de jaren 90 die zijn opgegroeid met de opmerkelijke Power Rangers. De keuze is niet willekeurig, omdat er een reboot van 2017 van de show is. Toen ik naar de stijlen keek, voelde ik me echt oud en nostalgisch. Zie je wel? Daarom vind ik dit merk leuk – de stijlen zullen altijd gebruik maken van een authentieke ervaring. De collectie werd geïntroduceerd op 25 februari. Als je een van de gelukkige eerste 50 in-store klanten was geweest in 279 Newbury Street Boston, MA, zou je gratis cadeauzakken hebben. Naast T -shirts zijn er ook posters, pinnen en stickers beschikbaar.
Ik was de gele ranger, omdat ik van Tigers hield. Welke was je in je bende?

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *