Uncategorized

Hoe je deze Thanksgiving -vakantie gemakkelijk kunt kleden

< >

Koop de look

Thanksgiving staat net om de hoek en het wordt voor iedereen zeer verwacht, omdat dit de eerste Thanksgiving is die velen van ons samen zullen vieren, gezien het feit dat de pandemie. We hebben de afgelopen jaren allemaal zoveel meegemaakt, maar nu zijn we gewoon dankbaar dat we vandaag nog leven. Op deze speciale dag wil je er geweldig uitzien als je tijd doorbrengt met je familie en vrienden. Ziet er geweldig uit, maar veel meer is het belangrijk om comfortabel te zijn in wat je wilt dragen belangrijk. In dit bericht deel ik hoe ik deze Thanksgiving gemakkelijk kan kleden en tegelijkertijd een gedenkwaardige vakantie -ervaring aan het doen is.
Het belangrijkste dat je moet onthouden wanneer je je outfit samenstelt, is hoe je je gemakkelijk maar stijlvol kunt kleden. Je wilt ontspannen maar voorbereid zijn op Thanksgiving -diner en Thanksgiving -feesten.
Naar mijn mening is de beste Thanksgiving -outfit die ruimte geeft om rond te stappen maar er nog steeds verfijnd uitziet, een trui jurk gecombineerd met enkele laarzen. Het is beide comfortabel maar toch chic. Hoewel Thanksgiving Day de neiging heeft om aan de koudere kant te zijn, geeft dit niet aan dat je je stijl moet opofferen om warm te blijven!
Een andere geweldige optie is jeans en een schattige blouse of button-down T-shirt zoals te zien in mijn outfit. Je kunt het ook combineren met een geweldige jas, een lang vest met laarzen, loafers of gewoon een paar comfortabele joggingbroek en een T-shirt met V-hals om het casual te houden terwijl het er nog steeds geweldig uitziet.

Koop de look hieronder

<< >

Als je zin hebt om voor een veel meer casual look te gaan, een kabel-brei-trui met losse broek gecombineerd met sneakers. Deze Thanksgiving -outfit maakt de beste outfit om te dragen dankzij de ontspannende en informele kenmerken. bedoel je dat je een veel meer verfijnd ensemble voor de vakantie selecteert: een elegante slipjurk in elke kleur of rok.
Wat voor soort outfit je ook kiest, zorg er gewoon voor dat je iets draagt ​​waarmee je je comfortabel kunt voelen, een geweldige maaltijd eet zonder je af te vragen over de pasvorm van je outfit. Met andere woorden, kleed je gemakkelijk aan in je beste Thanksgiving -vakantie -outfit die je niet belet om plezier te hebben en contact te maken met de mensen om je heen. De vakantie gaat over het doorbrengen van tijd met je geliefden en het vieren van het leven met onze prachtige vrienden en familie.
Geniet van het feestseizoen!

<< >

Koop de look

Koop de look hieronder

<< >

U kunt ook genieten:

De beste en chicste bruiloftskledij

Hoe u er elegant maar comfortabel uitziet

De beste zomertoppen die je kunt dragen …

Hoe je je nu voor de wintertocht kunt kleden

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *