Clothing Accessories

Hoe u serieus wordt genomen als u er jong uitziet

Wat zijn uw beste ideeën om serieus te worden genomen als u er jong uitziet, lezers? Wat moet je doen als je er jong uitziet voor je leeftijd, evenals je alle fundamentele dingen die je moet doen om ouder te lijken (professioneel kleed, draagt, enz.), Hoe je je nog steeds vergist voor een universiteit leerling? Wat meer kun je proberen om je collega’s je serieus te laten nemen?
Reader E vraagt ​​zich precies af hoe u serieus wordt genomen als u er jong uitziet …
Ik ben een universiteitsprofessor (buiten je typische demografie, maar ik heb echt plezier in de gesprekken hier). Meestal wordt mij verteld dat ik eruit zie als een undergrad. Ik heb twee vragen. Ten eerste, hoe reageer ik hier precies op in een werkomgeving? Met een ijzige “nee, ik ben echt midden dertig”? Met “er is mij verteld dat ik er ooit dankbaar voor zal zijn”? Waarom geloven mensen dat dit acceptabel is om aan iemand te verklaren? Ten tweede, hoe kan ik er echt ouder uitzien om ervoor te zorgen dat ik deze opmerkingen voorkom en veel serieuzer wordt genomen?
Ik ben kort (5 ′), wat deel uitmaakt van het probleem, maar ik draag al 1-3 ″ hakken/wiggen (er zou hier meer uit de locatie kijken en niet mijn stijl zijn). Ik gebruik fundamentele make-up (getinte moisturizer/blush/mascara), draag expert en gestructureerde kleding, heb een mooie hoe gebagatuurde mode-sieraden (inclusief mijn verloving/trouwringen), houd mijn golvende haarschouderlengte en voornamelijk onder en voornamelijk onder en voornamelijk onder Controle, evenals een poging om met een lagere stem te spreken. Dit voelt allemaal alsof je er ouder uitziet 101-ik vereiste de klas op het hoogste niveau!

Hmmmmn. Hmmmn. We hebben hier eerder over gesproken – precies hoe u jonger kunt voorkomen, precies hoe u uw stem kunt verlagen, evenals of lang haar er jonger uitziet – maar het lijkt erop dat bezoeker E al veel heeft genomen deze tips.
Wat kan er nog meer worden gedaan? Ik ben benieuwd wat de bezoekers zeggen, maar ik heb wel een paar tips bedacht. Ik geloof niet dat iedereen deze stappen moet ondernemen, maar voor mensen zoals bezoeker E, die alles hebben geprobeerd en nog steeds gefrustreerd zijn door mensen die hen vertellen dat ze ‘jong kijken’, kunnen dit de tweaks zijn die je moet overwegen:
Ga verder dan fundamentele make -up. Ik stel niet voor dat bezoeker E elke dag een volledige deal met zich meebrengt, maar er is een verband tussen make -up en waargenomen competentie. Een beetje eyeliner, of zelfs een beetje contouren (zoals een donkere oogschaduw in je oogkok) kan een lange weg gaan.

Bekijk uw accessoires. Ik geloof dat skinnere hakken (zelfs voor wiggen) de neiging hebben om ‘oudere’ dan chunkier -hakken te hebben gecontroleerd – totdat je tenminste naar de orthopedische schoensectie komt, maar dat leest ook ouder. Zorg ervoor dat uw tassen en schoenen van hoge kwaliteit zijn (en in topconditie) – geen krassen, slijtage of losse draden.
Dit zijn enkele van onze voorkeurshakken vanaf 2022, maar inspecteer onze hele gids op comfortabele hakken!

Hierboven afgebeeld, enkele van onze favoriete zwarte hakken voor het kantoor: een / twee / drie / vier / vijf
Deze publicatie bestaat uit gelieerde links en Corporette® kunnen commissies maken voor aankopen met links in dit bericht. Zie hier voor veel meer details. Zeg zo heel erg bedankt voor je steun!
Denk aan moediger sieraden. Sommige mensen geloven wel dat delicate mode -sieraden voor jongere vrouwen zijn – misschien omdat je tegen de tijd dat je een beetje ouder wordt, het goed is om een ​​verklaring af te leggen? Ik zou kleine hangershangers voorkomen en een krachtigere verklaring kiezen. Als je denkt: “Maar ik ben echt een traditioneel meisje!” Dan wordt het niet veel meer traditioneel dan een parelsstroom-voorkom de parel-op-een-pending.

Jagen op uitstekende mode -sieraden voor kantoor? Vanaf 2022 zijn we al lang fans van goedkope merken zoals Kendra Scott evenals Gorjana, naast middellange merken zoals Monica Vinader, David Yurman, evenals Stephen Dweck. Voor onze $ 0,02: geef geld uit aan dingen als een geweldige geniet (of geniet van riem), goud of diamanten oorbellen, een parelketting en meer.
Voeg structuur toe aan uw outfits. Een collared of gepast sweatshirt -blazer kan in een heleboel situaties werken, zelfs als een routine -blazer zich ook formeel voelt – hier zijn enkele van onze favorieten:

Hierboven afgebeeld, uitstekende sweatshirtjassen voor het kantoor: zwart / marine / zwart / grijs / bijgesneden zwart
In de wintermaanden kunnen tweedblazers ook een uitstekende methode zijn om karakter en structuur aan je outfits toe te voegen …
Deze merken zijn allemaal uitstekende weddenschappen voor stand-alone blazers: bruin / groenblauw / grijs / paars (inspecteer deze merken ook)

Besteed lange tijd aan het aanpassen van uw lichaamstaal. Er zijn een heleboel artikelen, video’s, evenals boeken over vrouwen, kracht, evenals lichaamstaal -null

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *