Clothing Accessories

De pure toptrend met lange mouwen die je nu nodig hebt

< >

Koop de look

In het geval dat je het nog niet hebt gemerkt, zijn pure tops met lange mouwen oftewel tweede huidtoppen trending. Deze pure tweede huidtoppen verschijnen sinds de zomer en ze stoppen niet snel. Maar wat zijn ze precies? Je vraagt je waarschijnlijk af, waar heb ze het over door de pure tweede huid? Tweedehuidige tops zijn tops die puur en goed tegen je lichaam zijn dat het voelt alsof je niets draagt, net als een tweede huid of tattoo-mouwen. Het kunnen solide kleuren of prints zijn. Sinds de zomer voel ik me aangetrokken tot het dragen van deze “tweede huid” tops die lange mouwen zijn en ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen. Ik merk dat ik me aangetrokken voel tot abstracte printparen. Newcastle United Thuisshirt Een van de eersten die mijn aandacht trokken, was een Burberry -paar en Kai Collective dat ik uiteindelijk styling met denim shorts had. Pure tops met lange mouwen zijn Manchester City Thuisshirt een voortdurende trend geweest en het lijkt erop dat de trend hier is om dit seizoen te blijven en nog Yokohama F. Marinos Thuisshirt meer in de komende lente 2021.
Een van de dingen die ik leuk vind aan deze pure toptrend met lange mouwen is dat het erg veelzijdig is. Het is gemakkelijk te stylen! Je kunt het nu leggen dat het weer koud wordt; Maar je kunt het ook dragen tijdens warmere temperaturen zoals ik in de zomer deed vanwege de aard van de stof. Deze pure toptrend met lange mouwen is het proberen waard en ik garandeer je dat complementen zullen volgen. Ik kreeg veel complimenten met de tweede top van deze H&M en dit Kai-collectieve paar. Ik kan niet wachten om meer toe te voegen aan mijn garderobe.
Wat vind je van deze trend? Heb je een paar? Sta je open voor het proberen van een paar? Als dat zo is, bekijk deze pure tops met lange mouwen die het waard zijn.
Pure tops met lange mouwen om te hebben

<< >

<< >

<< >

U kunt ook genieten:

Eenvoudige maar trendy manier om kleur te dragen …

De beste en chicste bruiloftskledij

Oudejaarsavond -outfitidee├źn voor …

Hoe u er trendy en toch comfortabel uit kunt zien

Wees op de hoogte.

Meld u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *