Clothing Accessories

Beauty Wednesday: Tinted Lip Balms

Ik heb een ongezonde verslaving aan getinte lippenbalsems, en op voorwaarde dat ik echt de neiging heb om mijn zwaardere lippenstiften tijdens de zomermaanden te overbruggen, geloofde ik dat het nu een perfect moment zou zijn om op te ronden Een paar van de verschillende getinte balsems die ik heb geprobeerd, met foto’s, stalen en meer.
Ik heb altijd getinte lipbalsems ontdekt om fantastisch te zijn voor een snelle en eenvoudige schoonheidsroutine, van mijn dagen als een gestresste student tot een tijdstekende advocaat, nu tot een hectische moeder-ze zijn over het algemeen een nee -Mess -applicatie, met een hydraterend gevoel, en als u geluk hebt, SPF om op te starten.
Dit is duidelijk geen uitputtende enquête, alleen de verschillende producten die ik zo goed heb gekocht als geprobeerd en nog steeds in mijn huidige collectie hebben. (Ik heb in het verleden ook de suikerlipbehandeling van Fresh gehad, maar het lijkt er echter niet meer op te hebben – kijkend naar Sephora lijkt het alsof ze een heleboel nieuwe kleuren hebben, evenals ze allemaal SPF 15, Dus ik moet ze misschien opnieuw proberen.)
Hier is mijn rapport, evenals vergelijken en ze allemaal contrasteren met ieders favoriet: Clinique Black Honey …
#1. Mijn lippen, kaal. Ik moet me bij voorbaat verontschuldigen, voor precies hoeveel we naar mijn lippen gaan kijken in deze publicatie – het voelt een beetje als het visuele equivalent om “Orange Orange Orange Orange” en opnieuw opnieuw te vermelden. Nee, ik heb nooit precies gemerkt hoe niet symmmetrisch mijn lippen waren eerder.

Hier zijn de getinte lipplekken die ik vandaag afronden … Merk op dat ik absoluut nul kleurcorrectie heb gedaan op elk type van deze foto’s. (Ik probeerde – vooral voor de foto van het papier met de stalen – maar elke keer dat ik of iemand anders de kleurcorrectie deed, zodat het papier als wit werd uitgecheckt, zagen de liptintkleuren er anders uit … dus besloot ik de originelen te gebruiken.) Enkele opmerkingen:

Kat’s favorieten: 2, 3, 4, 5 (waarschijnlijk alleen al van kleur)
Meest hydraterende (IMHO): 9, 10, 13
SPF: 7, 9 (en vers)
Organisch: 4, 6, 10
De meeste variëteit/kleuren om te kiezen: 2, 4, 7, 10, 11, 12 (en vers)

#2. Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm, Tru Luv 235, aangeboden op Drugstore.com voor $ 4,99. Ik heb er twee in de Roundup sinds ik de Pinker One (#12) kocht nadat ik het had geprobeerd op een modeweek -ding, toen kiezen het was net zo goed roze voor mij, hoe leuk ik het gevoel en de geur ook leuk vond die ik wilde Om nog een kleur te proberen van de 18 aangeboden (!).

Ik hou wel van #235 (degene hieronder afgebeeld), maar het is extreem licht – evenals de kleur wordt niet zo veel donkerder als het wordt gelaagd. Dit is echt een “MLBB” -type schaduw – mijn lippen hoe beter ook. Het blijkt dat Drugstore.com een ​​coupon heeft waarmee u $ 4 kunt besparen op twee lipproducten van Covergirl – dus als u ze wilt proberen, is dit misschien het moment.
(Ooh, evenals ze hebben een Jumbo Gloss -balsem, die ik helemaal niet heb geprobeerd, maar nu wil ik. Zie je? Ik zeg je, het is een verslaving. De balsemstokken zoals Clinique’s mollige stick zijn misschien nog een keer, ik vermoed dat ik vermoed – Heeft iemand enige vorm van preferente stickbalsems?)
{Update: hier is waarom ik van Clinique’s mollige lippenbalsem leuk vind …}

#3. Cover Woman Lipslicks, edgy. Ik heb eerder de lof van deze getinte balsem gezongen – ik hoop dat het niet is stopgezet, maar het lijkt erop dat het op dit moment moeilijk te ontdekken is. (Ik moet het een paar jaar geleden in bulk hebben gekocht; ik heb drie of vier buizen die rond het appartement liggen!)
Je kunt zien waarom dit een van mijn favorieten aller tijden is (omdat mijn tieners serieus)-het is niet zo goed roze, niet zo goed rood, slechts een lichte donkerder van je lippen voor meer definitie.
Het gaat gelijkmatig voldoende en licht voldoende door (de kleur wordt donkerder als je wordt gelegd) die ik zonder spiegel heb kunnen aanbrengen. In vergelijking met de nieuwere Covergirl Lipslicks hebben de nieuwere een vruchtbare, frissere geur dan deze, evenals een extreem vergelijkbaar gevoel.

{Update: dit lijkt te zijn stopgezet – Inspecteer deze dupe van elf (en mijn recensie!)}

#4. Inderdaad aan wortels kleuren lippenbalsem, zacht pruim, aangeboden op internet bij Amazon voor $ 5,97. Ik ben over het algemeen zoals deze betaalbare, organische lijn (met name voor zwangerschapsverzorging), evenals deze balsem is vergelijkbaar met de andere producten – het wordt geadverteerd als 99% natuurlijk, vrij van parabenen, ftalaten en SLS, zonder enige vorm dier proeven.
Na het maken van deze foto’s besefte ik dat ik meer als deze getinte balsem meer dan ik geloofde dat ik dat deed! Het is een fantastische kleur, maar hoewel het een beetje droger is dan ik normaal leuk vind voor een balsem, is het nog steeds hydraterend. Het is helemaal niet plakkerig of glanzend. Ik wens dat de buis een inslag had (het is gewoon plat) en dat het SPF had, maar anders is het geweldig.

#5. Clinique Black Honey, $ 15 bij Sephora en Nordstrom. De klassieke! Ik vind het leuk dat dit extreem gaatnullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *