Clothing Accessories

Typografie-ontwerpen van hoge kwaliteit om te volgen op Instagram

Typografie-ontwerpen
Ik ben verliefd op typografie -ontwerpen en ik kan een hele collectie laten zien die is gewijd aan deze obsessie, die vintage schoonheid combineert met de imperfecte lijnen die met de hand zijn getekend en prachtig benadrukt door de beste combinatie van kleuren.
En als u zelfs maar een beetje geïnteresseerd bent in grafisch ontwerp, moet u genieten van de voorbeelden van handbelettering die er zijn van enkele van de meest getalenteerde kunstenaars, en niet alleen. Er zijn zo veel van hen die viral zijn geworden vanwege de boodschap/citaat, dus het lijkt in sommige gevallen een beetje repetitief om dezelfde dingen te zien. Maar ik had het geluk om een ​​heel cool Instagram -account tegen te komen dat alleen de beste en vele vakkundige kunstenaars in de kunst van typografische ontwerpen toont – typografi.
Dit is mijn aanbeveling voor uw vandaag, vooral omdat u uw illustraties kunt labelen als u wilt dat uw “typografi” op dit geweldige profiel wordt weergegeven. Als u een Instagram -account hebt, dient u uw ontwerp in en voegt u de beschrijving toe aan de hashtag #Typografi en u hebt de kans om uw geweldige kunstwerken bloot te stellen aan meer dan 9000 volgers.
CreativityShoreditchexploreearth Lacht het verschil tussen gewoon

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *