Uncategorized

Oude superheld t shirts ontwerpen!

Heb je de crisis gebruikt? Nee? Nou, je moet niet, want we hebben gehoord dat het op het punt staat te eindigen! Op deze manier van spreken hebben we een aantal echt geweldige T -shirts -stijlensjablonen ontdekt om je aan de oude tijd te herinneren. Naast het spreken over de oude dagen … houd je rekening met de tijden dat superhelden zoals Batman, Superman, vraag vrouw … enzovoort, de stripboeken regeerden? Nou, dat waren de dagen! De stijlen werden voornamelijk met de hand gemaakt en de grafische afbeeldingen waren absoluut verbluffend. Zelfs als we tegenwoordig met een computer werken, bewonderen we de oldies, maar de Goldies.
Maar de tijd loopt voorbij en samen met het, slaagt door de gloriedagen van onze favoriete superhelden aller tijden. Superman heeft geen zes pakketten, geen enkele meer, Spiderman ziet eruit als een atleet, vraag dame heeft wat extra kilo’s gekregen, Robin heeft geheugenverlies en ze hebben allemaal enorme dikke buik. Geen hunks meer en schattige kuikens met superkrachten! Hallo artritis en geheugenverlies.
De foto’s zijn extreem geweldig en grappig en leggen onze tijden uit om extreem goed te zijn inderdaad. Het primaire doel is plezier. Natuurlijk, in het echte leven, sterven superhelden nooit zo goed als nooit oud, maar een beetje deed niemand pijn. Nou, we zouden bijvoorbeeld dergelijke t-shirts dragen!
Dus laten we onze favoriete oude superheld -t -shirts zien.
Supermanrobinspidermansuperhero T shirtsuperhero t-shirtsuperhero t-shirtwondervrouw
5/5 (1 review)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *