Uncategorized

Haute bikini -stijlen om de warmte op te roeren deze zomer, onthuld!

Op weg naar de zwembadvieringen of misschien een luie avond op het strand? Geweldige optie Meisjes! Afgezien van de overvloed aan vitamine D die je zou ontvangen, krijg je ook de mogelijkheid om te pronken met je stijlvolle mode -statement met behulp van bikini -stijlen die zo stijlvol zijn Club America Thuisshirt dat de toeschouwers misschien hun surfen strandspellen missen.
[Lees ook: Bollywood -actrices die een saree en een bikini met gelijke genade kunnen rocken!]

De bikini -stijlen die hier worden getoond, zijn zowel voor alle lichaamsvormen als maten, omdat iedereen prachtig gevormd is in hun eigen methoden en daarom zijn de bikini -stijlen niet alleen voor de slanke, riet dunne damsel alleen.
Wat te dragen met bikini -tops
Bekijk de bikini -tops en wat te dragen met een dicht oog, en jij bent misschien wel de diva die een verklaring aflegt die de anderen snel zouden volgen!

De beste bikini -stijlen getoond
1. The VS Swim 2015 lookbook
Vanuit het huis van Victorias Secret is hier een peppy levendige bikini -set die deze zomer kan worden gebruikt. Afdrukken zijn zo goed en daarom pronkt met hun ontwerpen met behulp van Desi en Azteekse gedrukte bikini’s.

2. Jute Bikini’s

Als materiaal zouden we ons nooit hebben afgebeeld met behulp van bikini’s gemaakt van jute, maar wanneer exact hetzelfde wordt behandeld en verzachtende processen heeft ondergaan, blijkt het materiaal geweldig als een bikini -set.

4. Peplum loli bikini’s
Voor een stijlvolle maar stijlvolle bikini -stijl om te pronken, denk aan het gebruik van de Peplum Loli -gestileerde bikini in een geheel wit nummer.

5. Seafolly stijlvolle Aston Villa FC Thuisshirt palmprint bikini
Celebrity Gigi Hadid, terwijl je geniet van een dag op het strand met huishouden en vrienden werd opgemerkt door de media met behulp van een zeaflolly stijlvolle palmprint bikini- nogal stijlvol zeggen we!

6. De hypnotische bikini
Een van de meest sexy bikini -sets die we tot nu toe hebben opgemerkt, evenals dankzij de wereldwijde Agua Bendita Summertime Collection -naam die we hebben gehoord, de hypnotische bikini is een haute patroon tussen pyts in het Westen.
[Lees ook: Top Bikini’s voor verschillende lichaamsvormen]

7. De Venus Ombre Bikini
De Venus Ombre Bikini is voor de vrouw die graag iets meer is dan alleen het sensuele meisje op het strand. Wat we hier leuk vinden aan het kleurenspel hier zijn de rustgevende geweldige tonen die de ogen begroeten en van het programma de bandeau -top met een gematigde bodem.

8. Knip leuke Portugees Voetbalelftal Thuisshirt badkleding voor de plus -formaat schoonheden
We hebben wel gezegd dat iedereen er stijlvol moet uitzien terwijl ze plezier hebben op het strand, en dat ze ook moeten begrijpen hoe ze ook precies bikini moeten dragen; Ongeacht de krommen op jou, hier zijn drie hete methoden om je bikini te dragen met die plus -formaat afmetingen!

9. Laura Wells voor zwempakken
We houden van het idee van de fotoshoot die is gedaan voor Laura Wells voor zwempakken. Met mid -sectiematen groot, buste lijnen enorm en de rondingen een overvloed, bikini’s in pop van kleuren zijn wat de curby lass prachtig maakt!

10. Chevron beha bikini
De Chevron beha bikini is perfect voor vrouwen met grote heupen, omdat de lijnen die Criss Cross -assists runnen een illusie van perfecte rondingen en contouren produceren.

11. Plus zwarte haakfloute bikini top
Als er zwart is, is er niet zo goed terug en dat is precies waar de ‘Plus Black Crochet Flounce Bikini Top’ over praat- met betrekking tot stijl en pizzazz

[SC: Mediad]
12. Aztec -bedrukte bikini’s
Zou het niet ongelooflijk zijn om een beetje van de Azteekse domeinen en cultuur in je strandachtige feesten te pronken? Als de reactie positief is, kunt u een culturele verklaring afleggen met behulp van een Aztec -bedrukt bikini -pak!

13. Plus size Zebra Fluoro Halter Twist Front Bikini
Perfect voor de lichaamsvorm die niet zo goed enorm of zo goed petite is, maar alleen gemiddeld- de plus size zebra fluor halter twist front bikini is een levendige combinatie van geweldige en warme kleuren, die de ogen kalmeert!

14. Uitgebracht bikini’s
Voor alle lichaamsvormen en maten, de uitsparingsbikini’s in zelfkleuren zoals zwart, wit, grijs of bruin kunnen een geweldige keuze zijn om te dragen!

15. Wikkel Underwire High Midsection Bikini
De wrap underwire high mid-section bikini in levendige milieuvriendelijk spreekt veel van de zomerachtige stemming en het prachtige karakter van de drager, nietwaar?

Kijk de volgende keer echter naar dit gebied om meer te begrijpen over hoe je een sarong op bikini kunt dragen. Misschien verwijst u misschien naar onze publicatie op Sarongs, die u precies laat zien hoe u er ook een mode -statement in kunt maken!
Afbeeldingen Bron: Instagram.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *