Clothing Accessories

Hoe integreer je slangenprintpatroon in je stijl?

Outfit: jurk hier, vergelijkbaar in blauw: hier // laarzen (hier/hier) // yusefi tas: hier
Koop mijn uiterlijk

<< >

Hoe integreer je het slangenprintpatroon in je stijl? Snake-printpatroon kan dit jaar de luipaardprint overnemen als de must-have print voor de herfst. Begrijp me niet verkeerd, luipaardprint is dit najaar nog steeds trending; Snake-print is echter de nieuwe cult print! De slangenprint is een van de patronen dit seizoen die je niet kunt missen. Het is leuk met een high-end charme. Het zijn eenvoudige methoden om deze print in uw stijl te integreren.
Een van de eenvoudigste methoden om het slangenprintpatroon in uw stijl te integreren, is door het een deel van uw kledingaccessoires te Feyenoord Thuisshirt maken om uzelf niet te overweldigen. Probeer Atletico Mineiro Thuisshirt producten van Snake-Print-laarzen (te zien op mij of deze enkellaarzenversie), flats en slang-printtas. Als je het een inkeping wilt opnemen, kun je een slangenprintbroeken/broeken, rokken, jurken en jassen proberen.
Voor de look van vandaag heb ik het slangenprintpatroon opgenomen in type kniehoge laarzen. Deze knie-print kniehoge laarzen zijn zo comfortabel en het is een eenvoudig pad om deze look te stylen met de print zonder zich overweldigd te voelen. De toevoeging van de print helpt deze basisjurk en stijl waardoor de look staat.
Als u uw stijl wilt benutten, probeer dan de trend van de slangprint. Als je nu een ingang wilt maken met Snake-Print, probeer dan deze knie-print kniehoge laarzen en je zal zeker opvallen.
Shop Snake Print -items

<< >

Je kunt ook genieten:

De beste winterkledij nu om te dragen

De beste methode om aan uw nieuwe …

Date night concepten in huis om te proberen …

De beste jurk om nu te dragen naar …

Wees op de hoogte.

Meld UNAM Pumas Thuisshirt u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te krijgen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *