Uncategorized

Kapo Garments Tribute Line Release

Kapo -kledingstukken houdt de goodies aan de gang met de nieuwe T -shirts -lijn van 2013 “Tribute”, samengegaan door een voortreffelijk lookbook. De stijlen zijn eerbetoon aan verschillende films of culturele referenties. Ik hou van de kleuren van de lege T-shirts-het is verfrissend om pastelkleuren te zien tussen zoveel grijs en zwarte T-shirts, dat de meeste lijnen de voorkeur geven.
Zowel voor meer foto’s en kosteninformatie, druk op de like -knop op hun Facebook -pagina en pak een tee van de site.
Creme de la cremethe vrouwelijke equivalent van het woord “kapo”. EEN

eerbetoon aan alle overtreffende gebouwde vrouwen van de wereld
Groeten Salutationsa eerbetoon aan de gedraaide 80 ″ s donkere komedie “Heather” S “. Skull Slater verschijnt aan de voorkant van het T -shirt. Een beetje rompreiniging is op zijn plaats.
Win in het enda -eerbetoon aan de komedie van de 80 ″ “Teen Wolf” … omdat het er uiteindelijk toe gaat. Mad ♥ aan Michael J. Fox voor nog een klassieker.
Win uiteindelijk is de deal met Machu Picchugod in de details. Een eerbetoon aan een van de grootste prestaties van het Inca -rijk vanuit het *Kapo -perspectief.
Cry of the Polar Bearour -acties hebben gevolgen! 5 ijsberen verdrinken dagelijks sinds onze koolstofvoetafdruk. Zullen we ooit de roep van de ijsberen horen?
Geluk door Audrey Hepburntribute aan het mode -icoon/klassieke filmactrice Audrey Hepburn en haar beroemde citaat over geluk.

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *