Uncategorized

Draai de lipkleur om, verlies de blazer: bureau-naar-drinks in 4 seconden

in hoge zomer, het was eenvoudig om weg te komen met niets veel meer dan een beetje droge shampoo en een markeerstift voordat hij vertrekt voordat ze vertrekken Werk en ga naar een dak. Zowel in de herfst als in de winter zijn zowel uw kleding als make -upvereiste een beetje veelzijdig om een ​​beetje veelzijdig te zijn. Natuurlijk wil je nog steeds dat je stijl zowel stijlvol als moeiteloos aanvoelt, want als we niet proberen te jurken zoals de Fransen, wat doen we dan zelfs? Als ik dat in gedachten hield, geloofde ik dat ik je een door de Franse door meisjes goedgekeurde goocheltruc zou laten zien. (Het is oktober, om deze reden de magie. Kies er gewoon voor.) SPOILER Alert: het bevat het gewenste geboortestadteam van elk Franse meisje – Lancôme.

Roksandakeeva Silk-Satin Midi-jurk (zie ook vergelijkbare keuzes hier en hier)

Tibioversized geïnspecteerd geweven blazer (zie hier ook betaalbare keuze)

Als je werkdagen zoiets als de mijne zijn, ga je waarschijnlijk niet naar een aanpassing van de aanpassing voor een opgetogen uur, dus je herfststijl moet een paar snelwisselingstechnieken bevatten die passen bij kalenders met verschillende persoonlijkheden. Hier is mijn roksanda-jurk werk-perfect wanneer gelaagd met een grote tibi-blazer. Het lange silhouet van deze look pleit voor een laars, evenals Marc Fisher’s Comin ‘in Hot met een opvallende kniehoge die kan worden neergelegd voor die slouchy look wanneer de kleding het vereist. Het voltooien van de look is Lancôme’s L’Afeu Gloss in 272 Escapade. De beste hint van glans en kleur voor de werkdag die je lippen zowel gehydrateerd als glanzend (nooit plakkerig) houdt.

Marc Fisherulana Knee High Boot (zie hier ook vergelijkbaar als hier)

Lancomelancôme l’ Absolu Rouge Gloss in 272 Escapade

Wanneer het werk eindigt (dank de hemel), is deze look net zo voorbereid op een drankje als ik. Door de blazer te elimineren (hallo schouders, ik heb je gemist!) En mijn lipkleur te veranderen in een martini-ready rood (Lancôme’s L’Albe absolu Rouge x Camila Coelho in 158 Copacabana), ik heb behandeld om mezelf te revelry maken- klaar op eenvoudige momenten. Ik zou je mijn magische toverstok laten zien, maar het is niet in vorm in deze tas. Wat in vorm in mijn tas echter een compacte spiegel is, evenals deze ultra luxe, romige lippenstift die een ongelooflijk hoge kleuruitkering heeft, terwijl vitamine E en andere vochtversterkingscomponenten mijn pout voeden.

Cafunesmall Stance Bag

Chlocarly getextureerde leer mid-section riem (uitverkocht, vergelijkbaar hier)

Hoewel ik bezig ben, is deze snelle-veranderingstap niet de enige reden waarom ik elke kleur in Lancôme’s L’Afeu Rouge-collectie moet pakken, met name de 10 tinten die ze samen met Camila Coelho hebben vastgesteld. Het is duidelijk dat als je naar dit palet kijkt, die herfst en de winter op het punt staan ​​iets te voelen dat ook saai en grijs is dankzij een paar moeiteloos stijlvolle tinten. Ter info,#371 is hartstochtelijk de moeite waard om te inspecteren als je op zoek bent naar de beste bessenkleur voor de herfst. Slaap ook ook niet op L’Afeu Gloss. Het is beschikbaar in drie afwerkingen, en je begrijpt precies hoe ik denk dat ik een overvloed aan opties heb. *Koopt een grotere make -uporganisator.*

Lancomelancôme l’Afreu Rouge x Camila Coelho in 158 CopacabanaMet dank aan Lancôme en ShopStyle voor samenwerking aan dit bericht!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *