Uncategorized

Roemeense illustratoren: Alexia Udriste Watercolor -kunstenaar

Viert Roemeense illustratoren
De serie feestberichten die aan Roemeense illustratoren zijn gewijd, gaat verder. Deze tweede is leuk voor mensen in zoals met waterverf en het waterverfeffect. Een speciale vrouw die de ins beheert en outs van borstels, kleuren en water, allemaal geïntegreerd, is Alexia Udriste.
Alexia Udriste, Watercolor Artistalexia is een zelfdachte freelance illustrator, gespecialiseerd in waterverfontwerpen. Haar werken zijn kostbaar, delicaat, rijk en speels. Ze functioneren katten, vossen, beren, konijntjes en smakelijke taarten. Al deze omringen zichzelf met rijk, heerlijk groen waardoor je erin wilt verdwalen. Haar berichten op sociaal netwerk zijn een kans op een kijkje in haar leven. Elke snap is in ideale synchronisatie met de stijl van illustratie: kleurrijk, ontspannend, Boheems, liefdevol, sereen.

Vooral werkt ze met conventionele gereedschappen, pen of schoon op papier. Hoewel, ze niet weg van het digitale medium, voor de laatste hand. Ik hou vooral van deze baan die ze heeft, met typografie op borden die ze deed voor een regionaal restaurant.
Alexia maakt deel uit van talloze banen die talloze Roemeense illustratoren onder exact hetzelfde dak verzamelen.
Net als een paar van haar collega’s, stijgt ze posters, neemt deel aan innovatieve wedstrijden en workshops. Sinds haar geschenk om spectaculaire boekomslagen te produceren, zul je haar vaak ontdekken bij boeklanceringen. Ze illustreert ook academische brochures. Bovendien wordt de motivatiestroom als een fervent lezer continu gevoed door de verhalen die ze leest. Haar werkgebied zit vol met lichte, boeken en twee dikke katten. In wezen is dat de ideale remedie om aan te bieden met strakke deadlines.
Ze is een verademing, zowel in uiterlijk als in talent. Haar blog laat dat ongelooflijk zien, zelfs als je de taal niet begrijpt. Je zou haar moeten laten werken voor zichzelf!

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *