Uncategorized

Het mooie en mysterieuze werk van Drew Beckmeyer!

Drew Beckmeyer werd geboren in 1982 in Santa Monica. Hij volgde het Art Center College of Design, BFA Illustration, Santa Monica College. In de tijd dat hij een bekende kunstenaar werd, werd zijn werk zeer gewaardeerd: American Illustration 26 in 2007 en Phil Hays Memorial Scholarship in 2006.

Drew Beckmeyer creëert eigenzinnige schilderijen die visuals uit verschillende tijden en ruimtes versmelten, waarbij meestal onverwachte scènes combineren met schijnbaar persoonlijke en historische referenties. Het zijn allebei mooie en mysterieuze werken die tussen grillig en onheilspellend wankelen.
Drew Beckmeyer
“Dit ben ik mijn best om tot een begrip te komen. Dit is mijn uitgestrekte hand. De nieuwe stukken komen voort uit de ideeën van zelfontdekking door geoefend en gemeenschappelijk overmaat, verlaten als verjonging, gemeenschappelijke pogingen tot transcendentie en schuimpartijen. ”
“Mijn tekeningen hebben zich gericht op dingen die ik niet begrijp. Voor mij bestaan ​​ze als een soort leerervaring of een manier om een ​​persoonlijk perspectief op een onderwerp te vormen. Een manier om te identificeren met iets dat ik meestal niet de kans zou hebben om of niet te willen. Vanwege de onbeperkte dubbelzinnigheid van het woord “dingen” en mijn gematigde (op zijn best) wereldse kennis, lijkt de aard van wat ik doe misschien een beetje onduidelijk “(Drew Beckmeyer)
Hier zijn weinig diepe gedachten van Drew’s:

Drew Beckmeyer
Drew Beckmeyer
Drew Beckmeyer
Drew Beckmeyer
Drew Beckmeyer
Drew Beckmeyer
Drew Beckmeyer
Drew Beckmeyer

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *