Clothing Accessories

Vector Tutorial – Tips over hoe u metaal

kunt doen Het ding over grafisch ontwerpen is dat men in gedachten moet houden om altijd te leren. Als het niet overtuigd is, onthoud dan wat Lenin zei! Hij zei om te leren, leren, leren. Rechts? En jongen, had hij gelijk! Hij wist dat leren het fundamentele is en dat dit de totale start is om het te doen.
Dit is precies de reden waarom grafische ontwerpers tutorials maken en hoe materialen. Surf op internet, we vonden een echt coole site waar coole kerels posten hoe je je eigen spullen kunt maken. Ik bedoel, als je een bewerkbare metalen vector wilt doen, daar ga je, je kunt dit zo gemakkelijk doen, want op vectorme -tips heb je wat je nodig hebt. Laten we dus een kort maken over de jongens van Vector -tips en wat ze zeggen over het maken van een vector als deze.
Allereerst moet je opmerken dat dit een taak is voor een beginnende ontwerper en de tijd voor voltooiing is ongeveer 15-20 minuten. In deze specifieke mater is het voor u om illustrator CS4 te hebben, een medium resource -programma. Dus de taak is het creëren van een metalen typefoutvector.
Allereerst moet u wat tekst uittypen met het type Type en vervolgens, in het pop-upmenu van het verschijningspaneel, kiezen voor nieuwe vulling. Klik vervolgens op de Swatch -miniatuur in het verschijningspaneel van de nieuwe vulling en verander het staal in een lineaire gradiënt. Dus, tot nu toe eenvoudig. eenvoudig als het zal zijn. De volgende stap gaat over het toevoegen van twee kleuren aan de gradiënt om ons het metaaleffect te geven. De eerste klik staat op de gradiëntschuif in het gradiëntpaneel rond in het midden van de andere twee kleurenstops. Voeg vervolgens nog een kleurstop toe aan de gradiëntschuif, zodat je in totaal vier hebt. Verander de eerste kleurstop in een zwart van 70%, de tweede in absoluut wit, de derde tot 100% zwart en de laatste in 30% zwart. Dus de gradiënt moet compleet zijn.
Vector TutorialVector TutorialVector TutorialVector TutorialVector TutorialVectIPSvector TutorialVectIPSvectips But, voor meer informatie hierover moet men zorgvuldig de onderstaande afbeeldingen bestuderen en op de site klikken. Wij zijn gewoon degenen die wijzen op de kwaliteit, de vector -tutorial wordt gemaakt door vectortips.

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *