Clothing Accessories

De beste sweatshirts van het eerlijke eiland en de beste mode -sieraden om ze op te jurk

Fair Isle Sweatshirt -patronen komen van een standaard brei -methode die allereerst wordt gebruikt op de Shetland -eilanden, waar patronen worden geproduceerd met behulp van verschillende kleuren. Ze werden uiteindelijk v -stijlvol toen de Prins van Wales (en Future King of England) ze in de vroege jaren 1920 gebruikte. Gemakkelijk voor ons, de kleuren en stijlen zijn gemoderniseerd om er absoluut fantastisch uit te zien wanneer ze worden aangekleed voor een vakantie -evenement. Hoewel, voel je alsjeblieft nog steeds gratis om ze te dragen in de buurt van een brullende beƫindiging met een kopje cacao.
Ik heb een rondje van mijn voorkeursfair eiland sweatshirts opgenomen onderaan deze publicatie (hoe sensationeel is deze?!) Maar de mosterd-fair eiland trui die ik vandaag gebruik, is een voorkeur ontdekt in Nordstrom. Om het zo goed te maken en het evenement klaar te maken, heb ik het gecombineerd met een aantal traditionele David Yurman-mode-sieraden en satijnen broek die ik waarschijnlijk zal weigeren om van start te gaan, omdat ik ze zo leuk vind. Ik geef echt aan dat we niet voldoende tijd besteden aan het praten over metalen broek.

Topshopfair Isle Sweater

Topshopclean pin satijnen broek

Wat accessoires betreft, we hebben het over een traditionele trui, dus laten we ervoor zorgen dat onze mode -sieraden voldoet aan het pak. Hier gebruik ik een paar David Yurman -armbanden (hier en hier) die ik ook heb ontdekt in Nordstrom, samen met de sensationele mini -pink van het merk in 14K Gold. Er zijn maar weinig mode -sieraden merken die me zo warm maken, evenals fuzzy van binnen als een Fair Isle Sweatshirt aan de buitenkant, en David Yurman is absoluut een van hen. Ik houd er nog steeds rekening mee dat ik mijn allereerste stukje van hun mode -sieraden van mijn ouders openen toen ik op de middelbare school zat – een stuk dat ik nog steeds constant draag!
Deze stukken David Yurman -stukken jurk mijn Fair Isle Sweatshirt op een moeiteloze, geavanceerde manier, maar ze zijn ook net zo draagbaar met je dagelijkse werkkleding, weekendkleding, alles. Om deze reden raad ik enorm aan om dit jaar een David Yurman -stuk te schenken (of te vragen …) – er is echt geen limiet voor methoden die je deze schatten voor altijd kunt dragen. Voeg een hakkenschoen toe en deze look is 100% voorbereid om te vieren terwijl hij naar het kerstalbum van Celine luistert op herhaling. Inspecteer hieronder een aantal van mijn favoriete stukken David Yurman!

Ontbreekt uw garderobe in de categorie Eerlijke Isle Sweatshirt? geen schrik hebben. Ik heb eveneens al mijn voorkeursfair eiland sweatshirts van het seizoen hieronder afgerond! Proost op een stijlvolle en ontspannen wintertijd in deze schoonheden!

Joiekarenya wollen trui

J. Crewmock Neck Fair Isle Cashmere Sweater

1901 Fair Isle gekrompen Turtleneck trui

De beste sweatshirts van het eiland van het seizoen

Dankzij ShopStyle en Nordstrom voor het samenwerken aan dit bericht!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *