Clothing Accessories

BirthStone voor december-Black Onyx Fashion Jewelry

Black is één kleur die veel heeft verbijsterd, of het nu in modemogelijken of high-end Borussia Monchengladbach Thuisshirt namen is.
Zwart is ook de kleur van de nacht, van elegantie. Dus of het nu die beetje zwarte jurk is (liefdevol LBD genoemd) die er het beste uitziet voor avond gelegenheden, of onyx mode -sieraden die alles kiest, kruis je hart omdat je gewoon Real Betis Balompie Thuisshirt niet fout kunt gaan met zwarte onyx sieraden.

[Lees ook: Ivory Jewellery – Wat je ook moet weten]
Bron: virallplace.netblack onyx sieraden
Black Onyx komt ook voor als de geboortesteen van december. Naast een zwarte onyx sieraden, of het nu een geluid of hanger is, maakt een beste verjaardagscadeau. Dat is de reden waarom Onyx een soort zwarte edelsteenjuwelen is die er prachtig uit begint te zien in sociale kringen en dagelijkse kleding.
Zwart is eveneens verbonden met vertrouwen en bescherming, en kan worden gebruikt om ongunstige energie op te nemen die voortkomt uit specifieke anderen.

Historische relevantie van onyx
Onyx is een soort kwarts genaamd ‘Chalcedony’. Chalcedony is een naam die afkomstig is van Calcedon of Calchedon, een oude haven aan de zee van Marmara in Klein -Azië. Het was op deze extreem locatie waar de betrokken stenen handel prominent was, evenals siermaterialen wanneer ze werden gedolven.

[Lees ook: hartvormige mode -sieradengeschenken op Valentijnsdag]
Black Onyx is in het verleden uitgebreid gebruikt als basis voor goudproducten en stenen inlegwerk. In feite zijn ONYX -zegels ook prominent aanwezig met de Romeinen, die de Onyx gebruikten voor een reeks marmeren Voetbal Thuisshirt items.

Het zou fascinerend zijn om te begrijpen dat Onyx een Grieks woord is voor klauw- of vingernagel. Dat is omdat de aderen eruit zien als de kleuren van een vingernagel.
Onyx is een soort kwarts dat kan worden gesneden in een aantal producten van sieraden. De zwarte onyx mode -sieraden kunnen worden gemaakt tot hangende kralen, tranen of geometrische vormen wat oorbellen betreft, evenals zelfs sterke cabochons voor de functie van ringen.

Onyx geluid ornamenten
Twee hartvormige zwarte onyx mode -sieraden edelstenen die glinsteren met een boodschap van liefde. Omgeven door acht glinsterende diamanten bieden ze een eigentijdse uitstraling die sentimenteel is.
Bron: JewelsForme.com Er is niets veel spectaculairer en prachtiger dan prachtig dan bloemen in deze wereld. Deze behoorlijk onyx mode -sieradenringen vervaardigd in 14K Yellow Gold herinnert ons aan de aantrekkingskracht van de natuur.
[SC: Mediad]
Bron: JewelsForme.comonyx oorring
Dit elegante paar ovaal gesneden hendel terug oorbellen brengt onyx mode -sieraden naar een nieuw niveau. Zo extreem verfijnd, deze oorbellen zijn het beste voor dagelijkse kleding en zelfs voor speciale sociale gelegenheden.
[Lees ook: glazen kraaljuwelen]
Bron: JewelsForme.Commajestic evenals opzichtige weergave van zwarte Onyx -sieraden, deze halo -peer Dange oorbellen hebben een algemeen van 32 spectaculaire diamanten en vier peervormige onyxes.
Bron: JewelsForme.comonyx hanger ornamenten
Deze keer beweegt de vlinder ideaal van een tuin naar je slanke halslijn. Deze prachtig uitziende zwarte Onyx -hanger heeft alles wat nodig is, evenals de natuur onthullen.
Simpel en veelzijdig, deze diamanten solitaire hanger met ovaal gesneden zwarte onyx en een spectaculaire diamant bovenop ziet er fantastisch uit. Ingezet in een 14K gouden lusvorm die de ketting vasthoudt, dit is rigide concurrentie voor onyx antieke sieraden.
Bron: JewelsForme.comCleaning onyx ornamenten
Het gaat zonder dat u soms onyx antieke mode -sieraden moet reinigen en niet zelden niet zelden. Houd er rekening mee dat constante contact opnemen met de huid en chemicaliën de steen kunnen verkleuren.
Dingen vereist:
Natriumcarbonaat
Zacht stuk stof
Afwasmiddel

Schoonmaakinstructies
Reinig eerst de zwarte onyx mode -sieraden met een zachte doek. Gebruik weinig druppels water om u te helpen bij het opruimen van het vuil dat zich op de steen heeft verzameld.
Voeg nu een kleine hoeveelheid maaltijdzeep toe aan het water om u te helpen stoere vlekken schoon te maken.
Als Onyx -ornamenten zich in een instelling bevinden, moet u de instelling reinigen die eerst eerst een pasta maakt gemaakt van bakpoeder (1 el) en water (3 oz).
Laat deze pasta ongeveer 5 minuten op het zilver zitten en veeg het vervolgens af met een schoon stuk doek.

Bron: Adorneduk.comsince Kerstmis en nieuwjaar is om de hoek, waarom zou u het niet vieren met de beste Onyx Fashion -sieraden op jou. Is uitstekend logisch! Laten we in de tussentijd precies begrijpen hoe u dit componerende stuk hebt ontdekt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *