Clothing Accessories

Oud maar altijd op trend: de monochrome looks

U hoeft niet noodzakelijkerwijs stukken in exact dezelfde tint te hebben om deze look te laten werken. Of het nu in een gewaagd rood of een onderdrukt geel is, een monochrome outfit haalt het giswerk uit om zich aan te kleden.

weheartit.com
In mode -termen geeft monochromatisch verband aan dat het dragen van scheidingen van één kleur met verschillende texturen en/of Borussia Dortmund Thuisshirt vergelijkbare tinten van die kleur voor een algehele tonale look. Monochrome dragen van één kleur van top tot teen is nu een moment ideaal, en het zorgt voor een aantal serieus gestroomlijnde ensembles.

thezoeereport.com
En als je je een beetje veel avontuurlijker voelt, probeer dan een contrasterende pop van kleur toe te voegen in je schoenen of accessoires. Trend monochromatische stijl neemt wat testen om erachter te komen wat je leuk vindt en waar je je zelfverzekerd in zult voelen.

Traditionele verbandstijlen zijn veranderd om voorkeuren en trends in persoonlijke stijl tegemoet te komen, maar kleuren, met name van head-to-teen kleuren, zullen nog steeds zeker een Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt gevoel van stemming uitzenden.

stealthelook.com.br
styleCaster.com
U kunt Ecuadoraans Voetbalelftal Thuisshirt er ook voor kiezen om een tint van één kleur van top tot teen te dragen, wat een verklaring op zich is. Het mixen van verschillende texturen en verzinsels kan interesse en functies toevoegen aan uw outfit. En als je je een beetje veel avontuurlijker voelt, probeer dan een contrasterende pop van kleur toe te voegen in je schoenen of accessoires.

Zie ook

Winkel en stijl, lentemode, bruiloft
Het is trouwseizoen! Hier zijn de comfortabele shapewear -trends voor elk type jurk

Blijf scrollen om enkele van onze favoriete monochrome look -outfits te zien voor de lente die de moeite waard is om zo snel mogelijk te kopiëren.

purewow.com
Oud maar altijd op trend- Monochrome looks is terug!
Nowfashion.com
Monochrome uiterlijk
latoofnoonblog.com
Harpersbazaar.com
gabimay.com.br
modeactivation.com
Etsy.com
dailymail.co.uk
Amazon.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *