Uncategorized

Santiago uceda Urban Art

bekend als een stedelijke volkskunstenaar, Santiago Uceda is een beroemde Peruaanse grafisch ontwerper en illustrator gewaardeerd wereldwijd. Zijn werken zijn getoond in het tedere liefhebbende rijk in Portland/ Oregon, maar dit is nauwelijks het enige voorbeeld van zijn tentoonstellingen. Zijn liefde voor de visuele stedelijke kunst kan het gevolg zijn van de kleine gemeenschap waarin hij is opgegroeid. Aceda zegt, een kleine gemeenschap van kunstenaars is minder competitief en vriendelijker en helpt elkaar. Wanneer kunstenaars elkaar helpen, promoten en ontwikkelen ze kunst zelf.
Urban Artsantiago uceda grafisch ontwerp Het belangrijkste doelwit van de kunst van UCEDA is de pre-Columbiaanse Incan Art, de gebruikte inkten, die ook worden geïnspireerd door de Peruaanse oude stedelijke kunststijl, bekend als vol leven en levendig.
grafisch ontwerp santiago uceda
Er wordt gezegd dat Santiago Uceda ook iets heeft voor katholieke iconografie en waarvan wordt aangenomen dat ze zijn beïnvloed door verschillende andere grafische ontwerpers zoals Joan Miro, Henrik Dresher, Egon Shiele en Jean-Michel Basquiat.
Da vinci santiago uceda
De tools die hij gebruikt, komen vaker voor, zoals acrylverf gecombineerd met peninkt op canvas.
Snake Design of Santiago ucedaas Een persoonlijke geschiedenis, Santiago begon zijn leven als illustrator en kunstontwerper in 1996 toen hij in 1996 afstudeerde aan de Cal State University Fullerton en een bachelordiploma in schone kunsten behaalde. Dat was de werkelijke start. Vanaf dat moment werd hij een freelancer, samen met het Progressive and Hispanic Magazine. Dit duurde ongeveer vijf jaar. Afterwords werkte hij ook samen als grafisch ontwerper bij het South Coast Repertory en Orange Performing Arts Centre.
Kaarten – Santiago ucedaalo doet ontwerpen voor het Terra Magazine, Santiago zegt dat dit iets is waar hij het beste van houdt, want hier heeft hij de kans om met een aantal andere geweldige ontwerpers te werken. Zoals eerder gezegd, is samenwerken een goede zaak, naar de mening van UCEDA, omdat kunst zijn manier heeft om zichzelf te combineren wanneer geweldige mensen bij elkaar blijven, het resultaat is buitengewoon.

De nieuwste illustratieportfolio van Santiago Uceda bevat, zoals de Urban Art Designer zelf zegt, een verzameling gig -posters en kledingontwerp, zijn ontwerpen worden vaak afgedrukt door veel belangrijke winkels en sites zoals Ryz, DesignByhumans, Teefury, Shirtwoot. Zoals het kan worden waargenomen, zijn zijn T-shirts over het algemeen erg populair.

Als een ander onderscheidend kenmerk is hij lid van het Black Rock Collective, een groep die bekend staat als het gaat om grafische kunstontwerpers. Als lid van deze groep exposeerde hij zijn werk in de draadloze winkel in Chicago.
Santiago uceda -ontwerp
We kunnen alleen maar hopen in de toekomst meer van zijn stedelijke kunst te horen!

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *