Uncategorized

Binnenlandse Sanity First Line of T-Shirts

Er is een T-shirtbedrijf dat zijn krachten heeft geconcentreerd om een ​​zeer professioneel project naar voren te brengen. Huiselijke gezond verstand rondes u

P Een lijn van ontwerpen met een van de meest representatieve logo’s die ik heb gezien. Toen ik ze tegenkwam, kon ik beloven dat ze ervaren ontwerpers waren met een voorliefde voor knuffels.
Omdat het altijd het geval is met internet, zijn eerste indrukken een mix van stereotypen, misvattingen en onopgeloste mentale argumenten. Ik liet alle oordelende houding opzij en ik wist hoe voorzichtig en glad de presentatie was, hoe geweldig en origineel de ontwerpen waren samengesteld om je precies te brengen waar je wilde. Om nog maar te zwijgen van hoe groen ze zijn – je zult niet geraden hebben dat ze net zijn begonnen in het bedrijf. Ik las de sectie Over en was toen geschokt om te zien dat dit een soort familieproject is met een zeer duidelijke richting die door twee broers wordt uiteengezet – Mark en Brent – met de hulp van hun zus, Alison. Mark, de jongere is de creatieve geest van dit alles, terwijl Brent de servicebeheerskant van het merk is.
Het concept achter het hypnotische logo is het idee van de kindertijd en hoe het je volgt in volwassenheid. Vaak is het een goede zaak, andere keren zijn het gewoon herinneringen die dingen een beetje moeilijker maken. Elke serie heeft zijn eigen thema en neemt je mee op een reis van herinneringen en ervaren. Niets inspireert hen veel meer dan het dagelijks leven, dat hun creatieve gedachten uitgesproken in de vorm van enkele heerlijke T-shirtontwerpen.
Verwacht dat ze je een beetje over hun leven op de blog laten zien en controleer of hun Facebook -pagina vaak nog veel meer van die geweldige foto’s vormen. Als het meisje dat ik ben, ben ik ook overal in hun Pinterest.
En een ding dat me snel van ze hield, is de video. Andere lijnen moeten er rekening mee houden en ons veel meer laten zien van wat ze op een vergelijkbare dynamische manier hebben uitgesteld.

En laten we tot deze fantastische foto’s van sommige van de ontwerpen komen:
Dames dame liberty tankwomens logo zwart t -shirtwomens logo witte tankwomens rosie de riveter tanklady justitie tshirtwomens vreemden t -shirt

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *